Hapet dyqani i famshëm i lodrave “Home Alone 2” dhe fotot janë spektakolare!

Written by on 10/12/2020

Këto Krishtlindje dyqani më i famshëm i lodrave po hap dyert posacërisht për adhuruesit e filmit të famshëm “Home Alone 2”. Airbn, tregu online që lejon njerëzit të marrin me qira prona ose të rezervojnë dhoma për mysafirët, po i jep mundësinë një familjeje me fat për të kaluar natën në FAO Schwarz në qytetin e New York-ut. Të ftuarit do të ndjehen si fëmijë në një dyqan  ku do të trajtohen shkëlqyeshëm dhe e gjitha kjo do të financohet Airbnb.  Si rrjedhojë e pandemisë përvoja është e hapur vetëm për banorët e New York-ut  dhe do të kushtojë  25 dollarë.


Current track

Title

Artist

Background