Test Covidi në shtëpi, përpara se të fluturoni në ndonjë nga këto 14 destinacione amerikane!

Written by on 10/12/2020

“American Airlines” po zgjeron shërbimin e saj të provës COVID-19 në 14 destinacione. Ajo po u jep mundësi të gjithë pasagjerëce që të fluturojnë në të gjitha destinacionet e SHBA-së, thjesht duke treguar rezultatin negativ ndaj Covid-19 dhe kjo vlen edhe për testet e bëra në shtëpi. Në këtë mënyrë shmanget ose shkurtohet karantina e detyrueshme. Ndër të tjerash, kjo u jep udhëtarëve komoditetin për ta bërë testin në shtëpi, në vend që të mbërrijnë në aeroport herët për të bërë një tampon para fluturimit. Gjithsesi është e rëndësishme të kontrolloni  kushtet e shtetit pritës përpara udhëtimeve.


Current track

Title

Artist