Shkëlzen Puci, eksperti i komunikimit që shijon udhëtimet në vendet e largëta

Written by on 29/01/2021

I ftuar sot në mëngjes në emisionin “Boeing 104.6” ishte dhe Shkëlzen Puci, eksperti i komunikimit dhe menaxheri në sektorin e bizneseve në disa kompani të mëdha, i cili ka pasion udhëtimet në vendet e largëta. Shkëlzeni foli për përvojën e tij të viti 2017-të ku vajti për herë të parë në Maldive duke përjetuar një eksperiencë të paharruar dhe sot e kësaj ditë. Sipas Shkëlzenit, të gjithë duhet të shkojnë në Maldive qoftë dhe një herë në jetë, për të dalë nga ajo zona e rehatisë që njerëzit kanë në Evropë. Në fund Shkëlzeni u shpreh se do dëshironte të kthehej sërish në Maldive.


Current track

Title

Artist