Arbenit Kryeziu, shqiptari që punon për “Borch” në Gjermani

Written by on 28/01/2021

I ftuar në “Boeing 104.6” , ishte dhe Arbenit Kryeziu, djaloshi shqiptar që punon për një nga emrat më të mëdha të biznesit gjerman, “Borch”. Arbeniti është një 27 vjeçar i cili ka përfunduar studimet në degën e “Telekomunikacionit” në Universitetin e Prishtinës. Më pas Masterin e ka përfunduar në Universitetin e Shtutgartit në Gjermani, ku  jeton dhe punon aktualisht. Arbeniti është i punësuar në kompaninë e njohur “Borch” në pozicionin e inxhinierit të përpunimit të sinjaleve të radarit për makinat autonome. Ka disa hobe si biçikletën, pa harruar futbollin dhe shoqërinë me vendasit.


Current track

Title

Artist

Background