Shengjini me kulla vrojtimi

Written by on 19/07/2018

Shengjini me kulla vrojtimi

Ne kete sezon turistik, institucionet perkatese kane marre masa jo vetem per forcimin e sigurise por edhe per vendosjen e kullave te vrojtim pergjate vijes bregdetare. Edhe ne plazhin e Shengjinit per here te pare, ka nje infrastrukture kullash vrojtimi ne funksion te sigurise se pushuesve dhe nje staf te trajnuar nga Federata Shqiptare. Bashkepunimi me bizneset ishte kyç ne arritjen e ketij standardi te ri. Sipas Vendimit te Keshillit te Ministrave çdo subjekt privat ka detyrim ligjor qe te punesoj nje vrojtues ne siperfaqen ku ushtron aktivitetin.

 

Plazhi i Shëngjinit, për herë të parë me kulla vrojtimi

Plazhi i Shëngjinit, për herë të parë me kulla vrojtimihttps://ata.gov.al/2018/07/19/plazhi-i-shengjinit-per-here-te-pare-me-kulla-vrojtimi/Edhe në plazhin e Shëngjinit për herë të pare, ka një infrastrukturë kullash vrojtimi në funksion të sigurisë së pushuesve dhe një staf të trajnuar nga Federata Shqiptare. Bashkëpunimi me bizneset ishte kyç në arritjen e këtij standardi të ri.

Publiée par Agjencia Telegrafike Shqiptare sur Jeudi 19 juillet 2018


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist