Policia e Shtetit shton stacionet policore ne zonat turistike

Written by on 19/07/2018

Policia e Shtetit shton stacionet policore ne zonat turistike

Policia e Shtetit ka ndermarre nje plan te strukturuar masash per te ruajtur jeten e qytetareve per mbarevajtjen e sezonit veror, duke nisur nga bashkepunimi me qytetarin, duke vijuar tek qarkullimi rrugor, ndotja akustike dhe duke perfunduar me te gjitha kontrollet ne zonat me dendesi te larte pergjate 24-oreve. Ne kete plan masash vihet re prezenca e shtuar e punonjesve te policise tek zonat me perqendrim me te larte te pushuesve  si bregdeti. Nderkohe jane çelur stacione provizore policie, si ne Theth, Tale, Gjirin e Lalzit e Ksamil. Edhe per sipermarrjen private qe ushtron aktivitet ne plazh eshte bere informimi mbi çdo rregull qe ka zona bregdetare, ndotjen akustike, personat e shpetimit, apo kontrolle per levizjen e mjeteve ujore.

policia-3


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist