Shefi i OKB-së/”Koha për të rimenduar, transformuar dhe rifilluar në mënyrë të sigurt turizmin”!

Written by on 28/09/2021

Ndikimi i pandemisë COVID-19 në turizëm mund të rezultojë në më shumë se 4 trilionë dollarë për ekonominë globale, sipas një raporti të fundit nga Konferenca e OKB-së për Tregtinë dhe Zhvillimin. Duke theksuar faktin se në muajt e parë të këtij viti, “mbërritjet turistike ndërkombëtare u ulën me 95 përqind, në pjesë të caktuara të botës”, shefi i OKB-së, z. Guterres tha se turizmi vazhdon të vuajë jashtëzakonisht për shkak të pandemisë.

 

“Kjo  është një goditje e madhe për ekonomitë e zhvilluara, por për vendet në zhvillim, është një emergjencë”, shtoi ai.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist