SHBA propozon vaksinimin me detyrim/ Pas ushtarakëve tani rradhën e kanë mësuesit.

Written by on 12/08/2021

SHBA ka propozuar që mësuesit të vaksinohen me detyrim, në mënyrë që nxënësit të rikthehen sërish në bankat e shkollës të sigurt. Anthony Fauci ka deklaruar se shëndeti I fëmijëve të vegjël mund të mbrohet vetëm nëse mësuesit do jenë të vaksinuar. Pas këtij sugjerimi, Kalifornia bëhet shteti i parë që kërkon vaksinim të detyrueshëm për të gjithë mësuesit.

Rregulli i ri për personelin e shkollës do të hyjë në fuqi më 12 gusht 2021, dhe shkollat duhet të hapen deri më 15 tetor 2021. Pak ditë më parë Shtetet e Bashkuara e bënë vaksinimin të detyrueshëm edhe për ushtarakët. Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background