Sa kushton një tampon në vendet e BE?/ Franca vendi më I shtrenjtë, Italia me cmime më të lira.

Written by on 12/08/2021

Tampon është një kusht I domosdoshëm për qarkullimin mes shteteve dhe mbi të gjitha në shtete të ndryshme ka kosto të ndryshëm. Shifrat e publikuara tregojnë se testimi për udhëtimet ndërkombëtare është bërë një taksë mbi udhëtimin duke prekur kështu indirekt industrinë e aviacionit.

Sipas Qendrës Europiane të Konsumatorit, vende si Franca, Gjermania dhe Belgjika kanë kostot më të larta të tëstimit ndaj Covid-19 ndërsa Greqia dhe Italia cmime më të lira. Ndërsa në pjesën tjetër të Bashkimit Evropian dhe vendeve të Zonës Shengen testimi është relativisht më i lirë se në vende si Gjermania, Belgjika dhe Spanja, ku cmimet variojnë nga 30-150 euro.

Radio Travel.al

Lab technician holding swab collection kit,Coronavirus COVID-19 specimen collecting equipment,DNA nasal and oral swabbing for PCR polymerase chain reaction laboratory testing procedure and shipping


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist