SHBA “detyron” kubanezët të rikthehen në mesjetë, ja me çfarë udhëtojnë në shekullin e 21-të!

Written by on 13/12/2019

Banorët e Kubës janë detyruar të përdorin kuajt për të punuar tokën bujqësore , për transportet dhe udhëtime pas bllokimit që Shtetet e Bashkuara i bënë naftës në vend. Qeveria ka përdorur karroca të tërhequra nga kuajt për të mbledhur plehrat , në mënyrë që të kursejë naftën e çmuar. Në shtator Kuba kishte vetëm 30% të naftës që i nevojitej në total. Edhe numri i kafshëve që përdoren për punë nuk është i mjaftueshëm.


Current track

Title

Artist

Background