Sezoni turistik, mjetet e tonazhit te rende ndalohen ne fundjave!

Written by on 06/06/2018

Turizmi po kthehet ne motorin e zhvillimit ekonomik te vendit. Investimet e kryera ne infrastrukture jane te nje rendesie te veçante per te zhvilluar me tej turizmin. Per te ndihmuar turizmin, ministria e Energjetikes dhe Infrastruktures dhe Ministria e Brendshme kane vendosur te ndalojne qarkullimin e mjeteve te tonazhit te larte gjate fundjaves. Nderkohe edhe furnizimi me energji elektrike do te jete maksimal, ku sipas ministrit per kete jane bere investime te shumta ne te gjithe vendin. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist