Rritet numri i vizitoreve ne Muzeun Historik Kombetar

Written by on 06/06/2018

Muzeu Historik Kombetar ka rritje te numrit te vizitoreve per periudhen janar-maj te ketij viti. Te dhenat statistikore tregojne per keto arritje krahasuar me nje vit me pare. Numri i vizitoreve vendas dhe te huaj gjate muajve janar-maj 2018 eshte dyfishuar ne krahasim me te njejten periudhe per vitin 2017. Sipas te dhenave numri i vizitoreve per periudhen janar-maj te ketij vitit eshte 16.508 vizitore. Totali per te ardhurat nga biletat per periudhen janar-maj te ketij viti eshte ne shifren e 2.1 milione lekeve. Aktivitete te shumta jane programuar per te gjithe sezonin turistik e muajte e tjere te vitit nga ky institucion kulturor


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist