Sa shpenzojnë shqiptarët për konsum?

Written by on 23/11/2019

Shqiptarët shpenzojnë mesatarisht afro 76 mijë lekë në muaj për konsum. Ndër shpenzimet mesatare mujore për konsum, sipas qarqeve,  vendin e parë e mban Tirana me afro 89 mijë lekë në muaj, dhe pas tij Durrësi me mesatarisht afro 76 mijë lekë në muaj, për konsum familjar. Renditja vijon me Korçën dhe Shkodrën. Ajo që vihet re është se konsumi mujor për disa qarqe , si në rastin e Dibrës, shpenzimet mujore të së cilës janë rritur me afro 11 mijë lekë, duke patur kështu rritjen më të  madhe të shpenzimeve mujore në rang kombëtar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist