Sa një kafe! Në Sardenjë po shiten shtëpi për vetëm 1 euro

Written by on 04/08/2021

Në zonat bregdetare në Itali si në Sardenjë, Pulja apo Kalabri kanë dalë shtëpi në shitje për vetëm 1 euro. Qëllimi kryesor i autoriteteve lokale është  rijetësimi i komuniteteve dhe ruajtja e banesave të vjetra. Kushti i vetëm është që blerësit duhet të investojnë në këto shtëpi dhe t’i mirëmbajnë ato minimalisht për 3 vite.

Kjo nuk është hera e parë që Italia ndërmerr nisma të tilla të shtëpive 1 euro për popullimin e zonave të braktisura./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background