Rritet performanca e turizmit ne ekonomi, Durresi me punesimet me te shumta!

Written by on 08/10/2018

 

Sektori i turizmit ka shenuar nje rritje te madhe qofte ne xhiron e regjistruar ne zonat turistike me 11 %, por edhe ne ate te punesimeve me 13 % krahasuar me sezonin e nje viti me pare. Keto jane rezultatet e deklaruara nga administrata tatimore ne permbyllje te zbatimit te planit sektorial ne kete sektor per periudhen qershor-gusht. Sipas te dhenave zyrtare ne total, numrin me te madh te punesimeve ne turizem e ka qyteti i Durresit me 54 mije persona te punesuar ndjekur nga Shkodra Lezha dhe Saranda.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist