Rritet numri i turisteve nga Kosova ne Shqiperi

Written by on 16/07/2018

Rritet numri i turisteve nga Kosova ne Shqiperi

Udhetaret nga Kosova qe vijne ne Shqiperi per pushime kane bere qe te krijohen radhe te gjate automjetesh ne kufi. Policia Kufitare e Morines njofton se po bashkepunon me anen kosovare, duke aplikuar masa lehtesuese me qellim shmangien e radheve te gjate dhe eliminimin e vonesave per pushuesit. Gjate 24 oreve te fundit kane hyre rreth 12 mije shtetas ne vendin tone, kryesisht numri me i madh i te cileve jane kosovare, te cilet po udhetojne ne drejtim te bregdetit shqiptar. Nje fluks i tille nenkupton nje shtim te vizitoreve nga Kosova krahasuar me vitin e kaluar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist