Rritet numri i turisteve ne destinacionet lagunore te Lezhes!

Written by on 12/11/2018

Numri i vizitoreve ne destinacionet lagunore si  Ishull-Lezhe dhe ne lagunat Kune-Vain ka arritur kete vit ne shifra rekord. Sipas informacionit te siguruar nga administrata e Zonave te Mbrojtura Lezhe, numri i vizitoreve qe jane futur si turist ne ishull Lezhe arrin rreth 70 mije, per periudhen janar-shtator te ketij viti. Ndersa ata qe kane vizituar lagunen Kune- Vain, kapin numrin e rreth 30 mije vizitoreve, kryesisht turiste te vezhgimit te shpendeve ujore te ketyre lagunave.  Ky ekosistem natyror-lagunor eshte nje nga me te rendesishmit e bregdetit shqiptar ne Adriatik pasi atje gjenden rreth 277 lloje bimesh , 23 lloje gjitaresh dhe rreth 196 lloje shpendesh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist