IPARD nis thirrjen e pare per mbeshtetjen ne agroturizem me 30 nentor!

Written by on 12/11/2018

Mbeshtetja financiare per zhvillimin e agroturizmit eshte risia e programit te BE per mbeshtetjen e bujqesise ne vendet qe aspirojne anetaresimin IPARD, qe nis zbatimin vitin qe vjen. Sipas te dhenave nga Ministria e Bujqesise ne vend risia e programit IPARD eshte masa e shtate, e cila ka te beje me diversifikimin e ekonomise bujqesore, ku futet agroturizmi si dhe mbeshtetja per aktivitete te ndryshme jashtebujqesore. Programi ‘100 fshatrat’ do te mbeshtetet nga IPARD per krijimin e modeleve qe do te zbatohen ne te gjithe Shqiperine. IPARD-i do te financoje 8 milione euro per zhvillimin e agroturizmit vetem ne thirrjen e pare, qe hapet me 30 nentor per fermeret ne te gjithe vendin.

????????????????????????????????????


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist