Rritet numri i anijeve te perpunuara ne Durres!

Written by on 14/11/2018

Gjate periudhes janar-tetor te ketij viti ne portin e Durresit jane ankoruar 1702 mjete lundruese, mes te cilave 462 anije tregtare dhe 851 tragete te linjave Durres – Bari dhe Durres – Ankona e kthim. Gjate ketij 10-mujori ne portin me te madh te vendit jane ankoruar gjithashtu edhe 14 kroçera dhe 375 jahte turistike. Nga te dhenat e Sektorit te Statistikave ne Autoritetin Portual te Durresit, mesohet ne Terminalin e Mallrave Gjenerale ne periudhen 10-mujore jane perpunuar 209 anije te tonazheve te ndryshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist