Vendet e Gjirit, potencial fitimi per destinacionet europiane!

Written by on 13/11/2018

Te ardhurat nga vende e Gjirit Arab ne sektorin turistik ne bote arrijne ne gati 60 miliard dollare ne vit. Te dhenat i beri te ditura Organizata Boterore e Turizmit ne nje raport te fundit mbi vendet e Gjirit Arab. Vende si Katari, Emiratet e Bashkuara Arabe apo Arabia Saudite po kthehen ne tregje me potenciale te medha fitimi sidomos per destinacionet europiane.Kete vit fitimet nga keto vende u rriten me 6% me shume sesa viti i kaluar. Rritja e lidhjeve ajrore mes Europes dhe vendeve te Gjirit ka sjelle zhvillim te sektorit turistik dhe lehtesi ne levizjen mes dy rajoneve. Turistet nga keto vende kryesisht jane te rinje, te predispozuar per pushime familjare dhe me kerkesa per cilesi te shkalles se larte te sherbimit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist