Rriten turistet dhe te ardhurat ne Greqi kete vere

Written by on 22/08/2018

 

Vizitat turistike ne Greqi u rriten me 22.3 perqind ne qershor krahasuar me te njejtin muaj te vitit te kaluar, me te ardhurat e turizmit ne rritje prej 16 perqind, sipas te dhenave te Bankes se Greqise. Ne gjysmen e pare te vitit, numri i vizitoreve dhe te ardhurat nga turizmi u rriten perkatesisht 20% dhe 19% per qind, kundrejt gjashte muajve te pare te vitit 2017. Fitimet nga industria e turizmit u rriten ne 2.3 miliard euro vetem gjate muajit qershor.

 

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist