Rregulla të reja/ Çfarë duhet të bëjnë qytetarët e huaj që hyjnë në Kosovë

Written by on 23/12/2020

Qytetarët e huaj që hyjnë në Kosovë, përfshirë edhe ata me leje qëndrimi të përkohshme ose përhershme, që vijnë nga vendet me rrezik të lartë, duhet të kenë test PCR negativ për Covid-19 të bërë në 72 orët e fundit. Nga kjo masë lirohen vetëm ata të cilët largohen nga territori i Kosovës brenda tri orëve nëpërmjet aeroportit ose pikave kufitare tokësore. Me ndryshimet e reja, përsa i takon pensionistëve, atyre i lejohet dalja vetëm gjatë orës 06:00-10:00 dhe 16:00-19:00.


Current track

Title

Artist