Rihapet muzeu memorial i paqes, në Hiroshimë!

Written by on 26/04/2019

 

 

Muzeu memorial i paqes në Japoni , është rihapur pas një restaurimi dyvjecar. Ky muze është ndër më të njohurit në vend, duke qenë memoriali I jashtëzakonshëm i sulmit atomik të Hiroshimës , në vitin 1945. Muzeu përmban objekte personale si edhe veshjet e viktimave, si për të kujtuar koston e lartë që u desh të paguhej për të vënë në punë armën më shkatërruese të krijuar ndonjëhërë. Muzeu është hapur për herë të parë në vitin 1955, dhe në vitin 2017 ka tërhequr rreth 1.7 milin vizitorë.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist