Rifat Lila, doktori gjakovar që e njeh e gjithë Kosova

Written by on 05/02/2021

I ftuar mëngjesin e sotëm në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Primarius, MD, PhD Rifal Lila, Doktori ikonë që e njeh e gjithë Kosova dhe jo vetëm pasi nga puna e tij kanë dalë të gjithë mjekët në të gjithë ish Jugosllavinë. Rifati në vitin 1978 nisi studimet postdiplomatike dhe specializimin nga Mjekësia e punës. Gjatë jetës së tij profesionale numëron mbi 5 milionë vizita dhe nëse pyet për të në Gjakovë do të thonë se ai ka lindur për t’u bërë mjek. Nga duar e tij kanë dalë shumë mjekë dhe specializant të të gjitha disiplinave të mjekësisë. Sot ai është në pension, por emri i tij vazhdon të mbetet ende i madh!


Current track

Title

Artist