Muzetë në Francë bëjnë peticion: “Na lini të hapim dyert”!

Written by on 06/02/2021

Muzetë në Francë po  i kërkojnë me ngulm Ministrisë së Kulturës që të hapin dyert e tyre sa më parë për publikun. Nëpërmjet peticioneve dhe propozimeve konkrete, gati 100 drejtorë dhe presidentë të qendrave të artit kanë kërkuar hapjen e këtyre ambjenteve qoftë 1 orë, 1 ditë apo një javë në muaj. Kërkuesit thonë se ata janë të gatshëm të respektojnë një protokoll të përforcuar shëndetësor, në përpjekje për frenimin e përhapjes së Covid-19.


Current track

Title

Artist