Pavarësisht infeksioneve, të dielën Izraeli del nga bllokimi!

Written by on 06/02/2021

Pavarësisht infektimeve të larta, Izraeli ka vendosur që nga e diela të heqë bllokimin kombëtar. Masat e kufizimeve do të zbuten gradualisht  ndërkohë që punonjësit që mund të punojnë pa kontakte me klientët do të lejohen të kthehen në vendet e tyre të punës. Lidhur me hapjen e kopshteve dhe shkollave ende nuk është marrë një vendim, pasi numri i infeksioneve mbetet i lartë, ndonëse paralelisht po ecën edhe procesi i vaksinimit.


Current track

Title

Artist