Revista prestigjoze , artikull për Shqipërinë

Written by on 28/06/2019

Prestigjiozja “The Economist”, ka shkruar një artikull dedikuar situates politike të Shqipërisë. Artikulli ka nisur me pankartat e opozitës, dhe flamujt kombëtar amerikanë dhe europianë si dekor i protestave. Ndërkohë që në brendësi të artikullit janë cituar edhe liderët politikës, revista nuk ka lënë pa përmendur historikun e Shqipërisë dhe tentativat e saj për tu futur në Bashkimin Europian. 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist