Qyteti i famshëm në Itali ndalon kategorikisht duhanin!

Written by on 20/01/2021

Duke nisur nga dita e sotme në qytetin e Milanos nuk do të lejohet konsumi i duhanit në ambiente publike.  Kjo masë e re nga bashkia e Milanos është ndërmarrë me qëllim përmirësimin e cilësisë së ajrit.  Konsumi i duhanit do të ndalohet në stadium, parqe, varreza, ambiente sportive dhe zonat për kafshët.


Current track

Title

Artist