Qeveria me filtra të Facebook në konferencë

Written by on 18/06/2019

Qeveria pakistaneze në konferencën e radhës për shtyp është shfaqur me filtrat e Facebook. Partia ka kërkuar falje pas transmetimit të konferencës , në të cilën zyrtarët e lartë janë shfaqur me veshë e mustsqe macesh ndëkohë që videoja trensmetohej drejtpërdrejt. Filtrat janë hequr brenda pak minutash dhe janë marrë masa që të shmangen probleme të tilla.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist