Puka pret 6000 turiste kete vit

Written by on 20/09/2018

 

Investimet ne infrastrukture kete sezon veror, ndikuan ndjeshem ne rritjen e numrit te vizitoreve ne qytetin alpin te Pukes dhe zonat rreth tij. Kete vere qyteti mirepriti mjaft vizitore, te cilet jane larguar nga Puka me mbresa teper te mira per ajrin, klimen dhe pastertine e mjedisit. Sipas te dhenave nga bujtinat, shtepite pritese ne fshatra, hotelet por dhe kampingjeve, kete vit Puka eshte vizituar nga 6000 turiste qe kane kaluar mbi 24 ore ne kete zone. Bashkia e qytetit thekson se turistet vijojne te jene ne shifra te kenaqshme edhe kete muaj.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist