Pse nuk sigurohen shqiptarët për fatkeqësitë natyrore?

Written by on 27/11/2019

Tërmeti i së martës , ndër më të fuqishmit që ka goditur Shqipërinë, ka sjellë pasoja të rënda njerëzore, të plagosur dhe dëme materiale. Megjithatë, bilanci i dëmeve do të kërkojë kohë, kronika  e orëve të para tregon se pasojat do të jenë të rënda për shumë nga qytetarët e prekur.Tërmeti ka dëshmuar se përmasat e mëdha të rrezikut të fatkeqësive natyrore, jo vetëm për jetën por edhe për ekonominë e njerëzve. Për fat të keq, shqiptarët janë të zbuluar ndaj dëmit të madh ekonomik që shkaktojnë këto fenomene. Pavarësisht rreziqeve potenciale që shpesh materializohen në dëme të mëdha, shqiptarët duket se ende nuk ndërgjegjësohen për t’u siguruar.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist