“Fqinji ndihmon i pari”, ja cilat janë donacionet që po mblidhen për Shqipërinë nga Ballkani!

Written by on 27/11/2019

Kryqi i Kuq kroat ka njoftuar se është në kontakt me kolegët e Kryqit të shqiptar, për të ndihmuar popullësinë e prekur nga tërmeti dhe është në gatishmëri për të ofruar ndihmë të menjëhershme.Si pjesë e programit “Fqinji ndihmon i pari”, i sapofilluar nga Kryqi i Kuq kroat, është i gatshëm të ndihmojë. Ekipet e ndërhyrjes së Kryqit të Kuq janë mobilizuar me më shumë se 160 vullnetarë të ndihmës së parë . Përveç Kryqit të Kuq kroat, shumë kompani të tjera të Kryqit të Kuq në të gjithë botën, kanë ofruar ndihmë për Kryqin e Kuq shqiptar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist