Plani “365 masa” per turizmin nis me trajnimin e guidave turistike!

Written by on 03/11/2018

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ka nisur zbatimin e planit te 365 masave per 365 ditet e vitit te ardhshem, per nje vit me te mire turistik. Masa kryesore e planit te ardhshem turistik do te jete ofrimi i trajnimeve dhe aftesimi i te rinjve te “Smile Albania”, per te orientuar guidat e ardhshme ne Shqiperi. Aktualisht ka nisur programimi i nje seti me trajnime qe mund t’i shnderroje 500 te rinje te projektit Smile ne 500 guida te ardhshme turistike per te cilat Shqiperia ka shume nevoje. Do te jene tre projekte te trajnimit nepermjet guidave apo kombinimit me GIZ-in qe jane planifikuar per te bere nder te tjera dhe trajnimin e ruajtesve te plazhit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist