Vlore, turizmi kulturor terheq rekord turistesh!

Written by on 03/11/2018

Monumentet e kultures dhe parqet arkeologjike ne Vlore kane zgjuar interesin e turisteve te huaj dhe vendas gjate sezonit turistik te ketij viti. Ne raport me vitet paraardhese shihet qarte qe keto monumente dhe parqe arkeologjike kane patur nje numer me te madh vizitoresh. Sipas DRKK Vlore, numri i vizitoreve eshte rritur me 20% numri i vizitoreve me bilete per periudhen e sezonit veror 2018, krahasuar me nje vit me pare. Nje rritje e numrit te vizitoreve eshte shenuar ne kalane e Porto Palermos, kalane e Kanines dhe Parkun Arkeologjik te Orikut.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist