Pilotët nuk mund të konsumojnë të njëjtin ushqim gjatë një fluturimi, ja cila është arsyeja!

Written by on 09/01/2020

Linjat ajrore shpesh vënë rregulla strikte përsa i përket stafit të tyre. Për shumicën prej tyre ka një rregull të përbashkët, pilotët nuk mund të konsumojnë të njëjtin ushqim gjatë një fluturimi. Arsyeja është e kuptueshme , frika nga helmimi. E gjithë ngjarja merr shkas nga një ngjarje e vitit 1984 nga një avion që fluturonte nga Londra në New York, ku 120 pasagjerë dhe pjesë e ekuipazhit u helmuan nga ushqimi, që përmbante bakterin Salmonela.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist