Nëse keni një llogari të padeklaruar jashtë vendit, ja sa do të gjobiteni!

Written by on 09/01/2020

Vitet e fundit, numri i shtetasve sllovenë që kanë rregjistruar llogari jashtë vendit është rritur. Në fund të 2018-ës ishin 40 mijë dhe tani janë më shumë se 55 mijë. Llogari të tilla duhet të raportohen në Administratën Financiare. Çdo llogari bankare jashtë vendit, duhet  të raportohet në Furs brenda 8 ditëve nga hapja. Kur inspektorët raportojnë se dikush nuk e ka raportuar llogarinë,ata fillojnë procesin e verifikimit. Mosraportimi i një llogarie të huaj, pasohet nga një gjobë e cila mund të shmanget nëse individi raporton vetë.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist