Pezullohen përkohësisht aplikimet për dokumentet biometrike dhe arsyeja është kjo!

Written by on 30/12/2020

Zyrat e aplikimeve për dokumentet biometrike do të jenë të hapura deri në 30 dhjetor.  Ky pezullim i përkohshëm i aplikimeve bëhet për shkak se kompania koncesionare do të kryejë mirëmbajtjen vjetore dhe inventarin, bën të ditur Ministria e Brendshme. Për shkak të festës së Ndërrimit të Viteve, rifillimi i shërbimeve do të jetë të martën, më 5 janar 2021. Njoftimi është i vlefshëm si për shtetasit brenda territorit të vendit, ashtu dhe për ata që kanë aplikuar apo duan të aplikojnë në ambasada.


Current track

Title

Artist