Përvjetori i 20-të i garës së priftërinjve në Francë!

Written by on 04/05/2019

 

Rreth 50 mijë priftërinj, murgë, dhjakë dhe pastorë nga e gjithë Franca kanë konkurruar me rastin e 20 vjetorit të çiklizmit të klerikëve francezë. Kjo garë e quajtur “Clergeronne”, është rezervuar posaçërisht për gratë dhe burrat e shenjtëruar .Për herë të pare,  gara u zhvillua në Bretanjë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist