Përmbytet Bangok, rrezikohen monumentet dhe rrënojat arkeologjike

Written by on 29/09/2021

Tajlanda po nxiton të mbrojë kryeqytetin e saj Bangkok, pasi përmbytjet goditën  provincat veriore dhe qendrore të vendit duke vranë gjashtë persona. “Ne do t’u japim njerëzve një paralajmërim nëse ka një shenjë se niveli i ujit po rritet dhe nëse ekziston rreziku i përmbytjeve,” tha Guvernatori i Bangkok.

Të martën ushtarët ngritën barriera dhe thasë me rërë për të mbrojtur rrënojat arkeologjike dhe monumentet./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background