Perla e alpeve shqiptare, shumë shpejt destinacioni më i preferuar turistik!

Written by on 07/12/2019

Valbona, perla e alpeve shqiptare do të ketë një qendër zhvillimi për turizmin. Fondi Shqiptar për Zhvillim po zbaton projektin ndërtimin e kësaj qendre zhvillimi. Qendra do të ketë shtrirje të gjerë disa mijëra kilometra katror dhe strukturat kryesore do të jenë dy ndërtesa me destinacion zyra ku do të ofrohet informacion për turistët , restorante, akomodim,mjedis i ndihmës së shpejtë, sauna dhe një kënd lojrash për fëmijë. Falë zbatimit të këtij projekti ofrohet një hapësirë komunikimi, çlodhjeje, argëtimi, turizmi për të gjitha grupmoshat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist