Peisazhet fantastike të parkut Divjakë-Karavasta tërheqin turistët nga Dubai!

Written by on 17/09/2021

Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta është shndërruar në një destinacion të preferuar për argëtim, qetësi dhe pushim në këtë fillim vjeshte dhe kryesisht nga turistë të huaj.

Këto ditë ishin turistë nga Dubai që zgjodhën Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta.Përveç natyrës, parku kombëtar u ofron qytetarëve edhe “shoqërinë” e specieve të rralla dhe të veçanta që ndodhen në këtë park.

Në parkun kombëtar Divjakë Karavasta gjenden edhe delta lumenjsh, laguna, duna ranore dhe bimësi e rrallë çka e bën këtë park një ndër më të rëndësishmit në Mesdhe.

Radio Travel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist