Pas shëtitores, Ujëvara e Shkronjave një tjetër atraksion në Dhërmi!

Written by on 04/03/2019

Shëtitorja e re do ta kthejë Dhërmiun në një destinacion akoma më të kërkuar nga turistët. Pas përfundimit edhe të Ujëvarës së Shkronjave, ajo do të jetë akoma më shumë atraktive për turistët e huaj, që ende se kanë eksploruar Shqipërinë.

Projekti i ndërmarrë nga Qeveria Shqiptare dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit synon shndërrimin e Dhërmiut në një qendër autentike dhe atraktive jo vetëm për turizmin bregdetar, por edhe për zhvillimin e turizmit kulturor të zonës.

“Fasada, çati, kalldrëm dhe sheshe të rinovuar në fshatin e Dhërmiut. Në plazh pas shëtitores po bëhet gati ujëvara e shkronjave dhe atraksione të tjera”, shprehet FSHZH.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist