Parisi në lockdown edhe për një muaj tjetër

Written by on 19/03/2021

Nga dita e sotme Parisi, Nica dhe shumë zona të tjera franceze do të kalojnë në një bllokim të plotë për një muaj. Në këto zona, shkollat ​​e mesme do të kufizohen në gjysmën e kapacitetit si pjesë e masave. Ndërkohë udhëtimi nga zonat që janë në izolim do të ndalohen.Key points of France's strategy for lifting its nationwide Covid-19 lockdown

Njerëzit mund të lëvizin nga shtëpitë e tyre vetëm brenda 10 kilometrave./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist