Paralajmëron sërish Ambasada amerikane: Asnjë para për plotësimin e Lotarisë!

Written by on 15/10/2021

Ambasada Amerikane në Tiranë, ka publikuar një udhëzim për të gjithë qytetarët shqiptarë që duan të aplikojnë për Lotarinë Amerikane. Ambasada kujton se afati i vlefshëm është deri më datë 10 nëntor dhe për të aplikuar për Programin e Vizave të Diversitetit nuk nevojitet asnjë lloj pagese.

“Ju duhet të përgatisni dhe të dërgoni aplikimin tuaj. Kini kujdes nga ata që duan t’ju ndihmojnë për para,”– thuhet në postimin e ambasadës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background