Maldivet nuk kanë konkurencë, vendi mbetet më i preferuari nga turistët!

Written by on 15/10/2021

Maldivet kanë qenë destinacioni i preferuar i njerëzve për këtë vit! Deri më tani vendi ka regjistruar 905.000 mbërritje turistike. Në fakt, ishulli aziatik është vlerësuar si destinacioni më i sigurt i pushimeve për t’u vizituar edhe në mes të pandemisë COVID-19. Ministria e Turizmit pranon me krenari se mbërritjet turistike të vitit 2021 kanë qenë një rekord më vete duke marrë parasysh situatën.

 

Sipas të dhënave, vetëm turistët nga India, Rusia dhe Gjermania përbënin 23 përqind, ndjekur më pas nga Franca, Kazakistani, Spanja, Ukraina, Britania e Madhe dhe SHBA./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background