Paralajmërimi/Nëse rikthehen kufizimet në udhëtime, 180.000 vende pune mund të humbasin!

Written by on 16/11/2021

Deri në 180.000 vende pune mund të humbasin në të gjithë sektorin e Udhëtimit dhe Turizmit në Mbretërinë e Bashkuar këtë vit, nëse kufizimet e udhëtimit vendosen përsëri këtë dimër. Këto janë të dhënat alarmante që vijnë nga Këshilli Botëror i Udhëtimit dhe Turizmit.

Paralajmërimi vjen pas një analize që tregoi ndikimin e shkaktuar nga një shtrëngim i mëtejshëm i kufijve. Kjo mund ti shkaktojë financave të shtetit një dëm prej 5.3 miliardë paundësh./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist