Pandemia e koronavirusit/Sa ra numri i pasagjerëve gjatë 2020-ës?

Written by on 18/01/2021

Përmes një deklarate, Organizata e Aviacionit Civil Ndërkombëtar ka bërë të ditur se  numri i pasagjerëve të kompanive ajrore në botë u ul me 60% në 2020. Po ashtu, sipas të dhënave kompanitë ajore kanë pësuar humbje prej 370 miliardë dollarë amerikanë. Aeroportet dhe furnizuesit e shërbimeve të navigimit ajror kanë pësuar nga ana e tyre humbje të konsiderueshme. Rimëkëmbja e industrisë sipas agjensisë, varet nga suksesi i vaksinimit që ka filluar në një pjesë të vendeve.


Current track

Title

Artist