Risi për procedurat konsullore në Athinë, ambasada shqiptare jep njoftimin e rëndësishëm

Written by on 15/01/2021

Tanimë aplikanti mund të zgjedhë vetë datën e takimit, për të rinovuar dokumentet biometrike pranë Zyrës Konsullore në Athinë. Sipas Ambasadës së Shqipërisë në Greqi kjo risi lehtëson procedurat dhe burokracitë në dhënien e shërbimit. Aplikimi bëhet përmes portalit e-albania dhe kostoja është zero.


Current track

Title

Artist

Background