Banorët në Francë, nga ora 6 e pasdites deri në orën 6 të mëngjesit të mbyllur!

Written by on 18/01/2021

Franca ka hyrë zyrtarisht në shtetrrethim me orarin e lëvizjës që kufizohet nga ora 6 e pasdites deri në orën 6 të mëngjesit.  Çdo dalje në këtë orar duhet të ketë një arsye të fortë dhe formularin e lejes. Të gjithë ata që kapen jashtë pa një arsye do të gjobiten. Gjoba është 135 euro për shkeljen e parë, 200 euro për të dytën  dhe 3750 euro për herën e tretë.


Current track

Title

Artist

Background