Panairi nderkombetar i turizmit te kongreseve dhe eventeve nis ne Stamboll

Written by on 20/02/2019

Panairi nderkombetar i turizmit te kongreseve dhe eventeve nis ne
Stamboll
Turqia i kushton vemendje turizmit te eventeve, kongreseve dhe biznesit.
Per kete kane nisur pergatitjen per pritjen e Panairit Nderkombetar te
Turizmit Mice qe do te mbahet ne Stamboll deri me 22 shkurt. Sponsor i
ketij eventi mbetet edhe ne edicionin e gjashte te panairit, Turkish Airlines.
Ne ekspoziten kushtuar turizmit te eventeve do te mblidhen me shume se
169 ekspozitore, eksperte te turizmit dhe profesioniste te fushes qe do te
diskutojne mbi metodat e promovimit dhe zhvillimti te turizmit biznes ne
Turqi e me tej. Nderkohe pritet pjesmarrja e rreth 16 mije vizitoreve qe do
kene mundesine e takimeve B2B.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist